Soms heeft een organisatie vandaag nog extra capaciteit nodig voor een bepaalde periode, of is er kennis en expertise nodig die niet inhouse aanwezig is. Voor zulke gevallen bestaan er gelukkig freelance finance professionals.

Finance professionals zijn goed in finance. Wij in het mensen met elkaar in contact brengen. Die 2 skills zorgen bij Jacobsz Consultancy voor een lange termijn samenwerking met freelancers, waarbij Jacobsz Consultancy de rol van broker op zich neemt voor de zelfstandigen.

Deze manier van werken heeft ertoe geleid dat wij in de niches waarop wij ons focussen altijd beschikbare freelance finance professionals beschikbaar hebben, die vaak exclusief met Jacobsz Consultancy werken.

Je wilt een freelancer inhuren? Dit is onze snelle en efficiënte werkwijze;

 1. Uitgebreide kennismaking en kwalificatie van de openstaande rol
  Een vaste collega aannemen is als trouwen, een freelancer inhuren meer als daten voor een bepaalde periode. Zaken als cultuur blijken in de praktijk iets minder van belang. De skills van de freelancer moeten daarentegen 1 op 1 matchen met hetgeen jullie zoeken. Door een zeer grondige kwalificatie weten wij exact wat jullie zoeken, en hoe snel de freelancer moet beginnen.
 2. Selectie kandidaten door ons
  We nemen contact op met alle mogelijk geschikte kandidaten in ons netwerk. Ook starten we marketingcampagnes specifiek voor jouw openstaande vacature.
 3. Selectie kandidaten door jullie
  Jullie krijgen uitgebreid de gelegenheid om de voorgestelde kandidaten (telefonisch) te spreken en/of een test te laten maken. Ook kunnen jullie de kandidaat bij ons op kantoor spreken.
 4. Voor de meest urgente situaties biedt Jacobsz Consultancy het Free Working Interview concept aan.
  Bij dit concept kies je de beste kandidaat uit op basis van zijn CV. De kandidaat meldt zich z.s.m. bij jullie op de vestiging. Na een korte briefing start de kandidaat op het project. Mochten jullie niet enthousiast zijn over zijn skills na 4 uur, dan kunnen jullie de kandidaat naar huis sturen en krijgen jullie geen factuur. “The proof of the pudding is in the eating.
 5. Contractuele afwikkeling
  Wanneer jullie en de kandidaat een samenwerking aan willen gaan draagt onze compliance afdeling zorg voor de contractuele afwikkeling. Gefeliciteerd met de (tijdelijke) nieuwe collega.