Op het moment dat je er voor kiest gebruik te maken van de Werving & Selectie diensten van Jacobsz Consultancy, maak je van jouw probleem ons probleem. Op dat moment wordt namelijk alles in gang gezet om jou zo snel mogelijk van de perfecte kandidaat te voorzien, en wordt jouw inspanning tot een minimum beperkt. De procedure ziet er als volgt uit;

 1. Uitgebreide kennismaking
  Wij vinden het belangrijk om te weten wie jullie zijn en hoe jullie werken. Met die informatie kunnen wij een betere selectie maken. 
 2. Opstellen kandidaatprofiel
  Door exact te weten wat jullie zoeken kunnen wij in 1 keer relevante kandidaten voorstellen. Dit bespaart jullie en ons tijd. 
 3. Selectie kandidaten door ons
  We nemen contact op met alle mogelijk geschikte kandidaten in ons netwerk. Ook starten we marketingcampagnes specifiek voor jouw openstaande vacature. 
 4. Selectie kandidaten door jullie
  Jullie krijgen uitgebreid de gelegenheid om de voorgestelde kandidaten te spreken en/of een test te laten maken. Dit kan bij jullie, maar ook bij ons op kantoor. 
 5. De aanbieding
  Wanneer jullie de perfecte kandidaat hebben gevonden en deze aan boord willen halen helpt de Jacobsz Consultancy consultant met het gladstrijken van de (mogelijke) plooien, zodat beide partijen snel en efficiƫnt de nieuwe samenwerking definitief kunnen maken.

 6. Felicitatie & Evaluatie
  Goed om te zien dat wij ook jullie hebben kunnen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe collega. Toch had het beter gekund, dat kan namelijk altijd. Wij vragen daarom altijd om jullie ongezouten mening over het proces.